Menu
Uw persoonlijke ICT Partner
Zakelijke en particuliere dienstverlening

Office 365

VOIP

Systeembeheer

Netwerken

Webapplicaties

Webhosting

Beveiliging

Particuliere diensten

Overal werken dankzij Office 365

Stap met uw bedrijf in de cloud

WIFI oplossingen voor thuis of op kantoor

Wij realiseren draadloze netwerken van topkwaliteit tegen een scherp tarief.

1 week gratis testen, 2 maanden
installatiegarantie en 2 jaar hardwarematige
garantie is bij ons de standaard

Wat kan Dijkman ICT voor u betekenen:

  • Gratis WIFI check
  • Optimalisatie van huidige apparatuur
  • Installatie van een nieuw draadloos netwerk
  • Aanleggen van netwerkbekabeling
  • Wegwerken van snoeren
  • Meterkast netjes maken

ICT oplossingen voor het MKB

  • Volledig werkplekbeheer
  • Leveren van soft- en hardware
  • Scherpe tarieven
  • Goede garantievoorwaarden
Wij zorgen ervoor dat u efficient, ergonomisch en veilig werkt

Uw persoonlijke ICT Partner
Zakelijke en particuliere dienstverlening

Systeembeheer

Dijkman ICT is de geschikte partner voor het verzorgen van alle zaken omtrent ICT- en internetdiensten. Wij bieden totaaloplossingen aan en zorgen voor een efficiente workflow met
continuiteit binnen uw bedrijf.

Deze continuiteit kunnen wij waarborgen door hardware en softwarematige processen op servers, routers en switches 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen kritische storingen in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd worden en kan preventief onderhoud worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de kans op uitval van een kritisch apparaat tot een minimum beperkt.

Daarnaast zijn wij erg flexibel in het leveren van onze diensten. Werkzaamheden die ’s avonds uitgevoerd kunnen worden, plannen wij ook ’s avonds in. Hierdoor kunt u / uw werknemers door blijven doorwerken en kunnen wij zonder hinder de werkzaamheden uitvoeren.

Wat doen wij?

Wij ontzorgen en ondersteunen het MKB op alle mogelijke manieren. Of het nu het vervangen van een toner is, werkplek inrichting en beheer of de implementatie van een softwarepakket van derden.

Ook voor het uitrusten van uw werkplek kunt u bij Dijkman ICT terecht. Wij leveren de juiste devices zodat u zo efficient mogelijk kunt werken. Bij ons kunt u rekenen op producten van topkwaliteit en goede garantievoorwaarden. Enkele merken waar wij veel mee werken zijn: Microsoft, Dell, HP, Synology, Draytek, Ubiquiti Networks, Devolo en TP Link.

Vragen?

Erik Dijkman

Erik kan u alles vertellen over systeembeheer

085 – 4017 198
Stuur een e-mail

Aanvulling op uw interne ICT afdeling

Heeft u regelmatig een capaciteitstekort of wilt u een extern IT bedrijf als back-up achter de hand hebben? Voor het (regelmatig) aanvullen van werkzaamheden is Dijkman ICT de geschikte partner. Hierdoor heeft u meer continuiteit en zekeheid.

Alleen betalen wanneer nodig

Voor werkzaamheden waar geen regelmaat in zit, leveren wij onze diensten op basis van een beheerpakket, nacalculatie of fixed price.

Als u regelmatig diensten bij ons afneemt, kan een beheerpakket erg voordelig zijn. Wij bieden pakketten met 5, 15 en 30 uur beheer aan. Vanzelfsprekend is, hoe meer uur u afneemt, des te hoger is de korting. Deze korting loopt op tot €9,- per uur!

Meer informatie over beheerpakketten

Vaste contracten voor bedrijfskritische apparaten

Voor bedrijfskritische apparaten bieden wij optionele contracten aan. Door deze contracten, kunnen wij preventief onderhoud uitvoeren en worden kritische storingen in een vroeg stadium ontdekt. Het oplossen van een storing zal hierdoor ook veel minder tijd in beslag nemen.

Onder bedrijfskritische apparaten verstaan wij: Servers, NAS, routers en switches.

Meer informatie over vaste contracten