Menu
Uw persoonlijke ICT Partner
Zakelijke en particuliere dienstverlening

Office 365

VOIP

Systeembeheer

Netwerken

Webapplicaties

Webhosting

Beveiliging

Particuliere diensten

Overal werken dankzij Office 365

Stap met uw bedrijf in de cloud

WIFI oplossingen voor thuis of op kantoor

Wij realiseren draadloze netwerken van topkwaliteit tegen een scherp tarief.

1 week gratis testen, 2 maanden
installatiegarantie en 2 jaar hardwarematige
garantie is bij ons de standaard

Wat kan Dijkman ICT voor u betekenen:

 • Gratis WIFI check
 • Optimalisatie van huidige apparatuur
 • Installatie van een nieuw draadloos netwerk
 • Aanleggen van netwerkbekabeling
 • Wegwerken van snoeren
 • Meterkast netjes maken

ICT oplossingen voor het MKB

 • Volledig werkplekbeheer
 • Leveren van soft- en hardware
 • Scherpe tarieven
 • Goede garantievoorwaarden
Wij zorgen ervoor dat u efficient, ergonomisch en veilig werkt

Uw persoonlijke ICT Partner
Zakelijke en particuliere dienstverlening

Office 365

Office 365 is een verzameling van diensten / pakketten van Microsoft. Deze diensten zijn bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.
Een pakket wat bijvoorbeeld in het Office 365 Business (premium) abonnement zit, is het volwaardige Microsoft Office softwarepakket.
Dit pakket bevat. O.a. software zoals Outlook, Powerpoint, Word en Excel. Bij Een goedkopere variant (Office 365 Business Essentials), bevat wel exchange e-mail maar geen licentie om het volwaardige Office pakket van Microsoft te kunnen gebruiken.
Met Office 365 Business Essentials is het wel mogelijk om vanuit de webbrowser documenten en excelsheets te bewerken.

Naast het leveren van de volwaardige softwarepakketten, worden er nog meer cloud diensten binnen Office 365 geleverd. O.a.: Exchange online die ervoor zorgt dat e-mails, agenda’s, taken en contactpersonen naadloos met al uw apparaten synchroniseert, 1TB opslag voor het opslaan en delen van bestanden en HD videovergaderingen.

 • Office 365 video
Expand All | Collapse All
 • 1. Bekijk de Office 365 demo video
   

Wat kunnen wij voor u betekenen

Dijkman ICT adviseert en ontzorgt u bij het migreren naar de Office 365 omgeving. Meestal gaat een vooropname van uw bedrijfssituatie hieraan vooraf. Wij kijken wat de meerwaarde van Office 365 binnen uw bedrijf zal zijn, wat de kosten zullen zijn en stellen op basis hiervan een migratieplan op.

Benieuwd naar de meerwaarde van Office 365 voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

banner-office-3653
Vraag een offerte op voor de migratiekosten naar Office 365. Naast de migratie geven wij advies over het gebruik van de licenties en de inrichting van Office 365 voor uw bedrijf.

Vraag nu een offerte aan

Office 365 abonnementen

Office 365 cloud

Bekijk en vergelijk Office 365 abonnementen voor bedrijven

Bekijk abonnementen hier

Veel gestelde vragen

 • Office 365
Expand All | Collapse All
 • 1. Wat is het verschil tussen Office 365-abonnementen en Office als eenmalige aanschaf?
   

  Met een Office 365-abonnement worden de Office-toepassingen Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op een pc) volledig geïnstalleerd. Je kunt Office 365 op meerdere apparaten installeren, waaronder pc’s, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad en iPhone. Daarnaast beschik je met Office 365 over services als onlineopslag in OneDrive en Skype-minuten voor thuisgebruik. Als je een actief Office 365-abonnement hebt, heb je altijd de meest recente versie van de Office-toepassingen. Meer informatie over Office 365.

  Office als eenmalige aankoop bevat toepassingen als Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Voor de nieuwste versie moet je Office opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar komt. De versies van Office-toepassingen die op dit moment beschikbaar zijn voor eenmalige aankoop zijn Office 2016 voor Windows en Mac. Vorige versies zijn onder andere Office 2013, Office 2011 voor Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor Mac en Office 2004 voor Mac. Office 2010 en Office 2007 zijn compatibel met Windows 8.1 en eerdere versies. Office als eenmalige aankoop bevat niet de services die bij Office 365 zijn inbegrepen.

  Bron: Microsoft.com

  More
 • 2. Is internettoegang voor Office 365 vereist?
   

  Internettoegang is vereist voor het installeren en activeren van de nieuwste versies van Office-suites en alle Office 365-abonnementen. Met een Office 365-abonnement heb je ook internettoegang nodig om je abonnementsaccount te beheren, bijvoorbeeld om Office te installeren op andere pc’s of om factureringsopties te wijzigen. Verder heb je internettoegang nodig om bij je documenten in OneDrive te kunnen, tenzij je de OneDrive-bureaubladapp installeert.

  Daarnaast is het raadzaam om regelmatig verbinding met internet te maken om te zorgen dat je Office-versie up-to-date blijft en om te profiteren van automatische upgrades.
  Als je niet minimaal om de 39 dagen verbinding maakt met internet, schakelen je toepassingen over op de modus voor beperkte functionaliteit.
  Dit betekent dat je documenten kunt openen en afdrukken, maar niet kunt bewerken. Ook kun je geen nieuwe documenten maken. Je kunt je Office-toepassingen weer activeren door opnieuw verbinding te maken met internet.

  Voor het gebruik van de Office-toepassingen, zoals Word, Excel en PowerPoint, heb je geen internetverbinding nodig, omdat deze op de computer worden geïnstalleerd.

  Bron: Microsoft

  More
 • 3. Kan ik Office 365 proberen voordat ik overga tot de aanschaf?
   

  Ja. Office 365 is een maand gratis te proberen. (Opmerking: voor de gratis proefversie is een creditcard vereist.) Tijdens de proefperiode heb je toegang tot alle functies van Office 365 Home, waaronder:

  • De volledige Office-bureaubladtoepassingen (Word, PowerPoint, Excel, OneNote en Outlook, plus Publisher en Access voor Windows-pc's).
  • 1 TB extra OneDrive-cloudopslag zodat u documenten, foto's en video's online kunt opslaan en deze vanaf vrijwel elke locatie kunt openen.
  • 60 Skype-minuten voor bellen naar mobiele en vaste nummers.
  More
 • 4. Kunnen mensen met een eerdere Office-versie documenten openen die ik heb gemaakt met Office 365 of Office 2016?
   

  Je documenten kunnen gewoon worden geopend in Office 2007, Office voor Mac 2008, Office 2010, Office voor Mac 2011, Office 365, Office 2013 en Office 2016. Klanten die gebruikmaken van eerdere versies van Office moeten mogelijk een compatibiliteitspakket downloaden en installeren.

  More

Vragen?

Erik Dijkman

Erik kan u alles vertellen over Office 365

085 – 4017 198
Stuur een e-mail